Bloemenabonnement

Oja! Het is tijd om jezelf te verwennen met een bloemenabonnement.
Wij zorgen voor een fris biologisch veldboeket in de zomer en een heerlijk droogboeket in de winter. Je boeketje wordt op vaste tijdstippen geleverd. Nooit meer een huis zonder bloemetjes!

Bestel hier je bloemenabonnement

Onderstaande info geeft aan hoe je een abonnement makkelijk kan bestellen.

Goed om te weten

Biologisch

Fleurige veldboeketjes van bij biologisch gecertificeerde telers. In de lente en zomer (april tot oktober) verse bloemen van het veld en in de herfst en winter (oktober-maart) een mooi gedroogd boeketje geplukt van de droogzolder.

Neem een kijkje bij Bes en Bloem & Fleur-Couleur.

Flexibel

Wil je na een tijdje een groter of kleiner boeket? Een pauze of stoppen? Geen probleem, dit kan je steeds eenvoudig aanpassen. Let wel op dat je dit zelf aanpast. Je abonnement loopt automatisch door dus laat ons zeker weten als je iets wil aanpassen. Wij passen ons met plezier aan.

Ecologisch

Dankzij lokale telers houden we onze ecologische voetafdruk klein. Geen lange vliegtuigreizen voor onze bloemen. Plukken en klaar voor je huis op te fleuren.

Bezorgd

Je kan een mooi afgewerkt boeketje verwachten  afgeleverd door een van onze vrolijke teamleden. Steeds voorzien van de nodige tijd voor vragen, hulp & advies.

Even jullie aandacht: onze boeketjes worden geleverd in een straal van 25km rond Lokeren. Woon je verder? Dan wordt jouw droogboeketje geleverd met de post en kan je je vers boeketje komen afhalen in het atelier.

4,0 rating
december 8, 2019

Gisteren 3 boeketjes 💐 besteld bij Julie en Sofie 👭. Vandaag reeds met veel liefde ❤️ door hun gemaakt en op de opgegeven bestemming geleverd 🚗. Alleen maar blije gezichten 😁 Thx Julie en Sofie, zo’n prachtige boekets en wat een super service 👍😘

Veerle B

In 4 stappen naar je perfecte bloemenabonnement

Een bloemenabonnement kiezen is simpel:

Stap 1: Hoe groot wil je de boeketten?

Je hebt de keuze uit een bloemen feest (€ 27), bloemen festival (€ 30) of bloemen explosie (€ 37).

Stap 2: Hoe vaak je wil je een boeket?

We leveren de boeketten uit je bloemenabonnement elke 2 weken of elke 4 weken.

Stap 3: Per boeket, of jaarlijks?

Je kan je bloemenabonnement betalen per boeket, of jaarlijks. Kies je meteen voor een jaar bloemen, dan krijg je van ons 1 periode gratis.

Stap 4: Bezorging van je boeketje.

We leveren je boeketje tijdens onze leveringsronde op zaterdag tussen 9h en 14h. Zet steeds een vaasje buiten zodat we de bloemetjes in water kunnen achterlaten als je niet thuis bent. Of zorg voor een beschutte plaats voor je droogboeketje.

Even jullie aandacht: We leveren enkel in een straal van 25km rond Lokeren. Bestel je een abo op verdere afstand dan zal je in de winter je droogboeketje met de post krijgen en in de zomer kan je je verse bloemetjes komen ophalen in het atelier.

Bestel hier je bloemenabonnement

over leveringen (momenten/gemeentes) / ook afhalen

ook voor bedrijven

verwijzing naar de faq

ecologisch –> dus langer goed

–> kan eventueel ook bovenaan in die “goed om te weten”

We leveren elke zaterdagochtend (tussen 9h en 14h) op het adres van jouw keuze. Hier vind je een overzicht van alle gemeentes waar we leveren. Als er niemand thuis is, vragen we aan je buren om je bloemen even in het water te zetten. Ga je op vakantie? Laat ons weten dat we in die periode niet hoeven te leveren.
Kom je je boeket liever halen? Dan kan je terecht in een van onze afhaalpunten en krijg 5€ korting per boeket.

Item added to cart.
0 items - 0,00