Ons Verhaal

Twee zussen met pit hadden een kinderdroom.

Als mensen de jonge zusjes vroegen wat ze later wilden worden dan zeiden ze: ‘bloemenwinkel!’. Echter, de ene zus werd kostuumontwerpster en de andere psychologe. Geen bloemenwinkel dus, en toch bleef de liefde voor bloemen en de natuur een constante binnen de zusjes hun leven.

Wilde bloemen plukken in de wei om er dan volop mee te experimenteren. Als ze hun creatieve en soms absurde brein maar eens konden uitleven in hun bloemencreaties. Omdat creativiteit alleen niet volstond voor hen, schaafden ze ook hun technieken bij in een opleiding als florist. Hun kinderdroom kwam weer volop op de voorgrond door te mogen creëren. Ze maakten trouwboeketten voor vriendinnen, rouwbloemen voor hun naasten, en knotsgekke creaties voor de even knotsgekke mensen.

Gedreven door hun juichende publiek ontstond Flowers by Ollie. Dit na het onverwachtse overlijden van Olivier, de partner van een van de zusjes. Ze voelde dat ze haar liefde kwijt kon in de natuur. De geur van bloemen kon even de zorgen doen vergeten. De kleine zus sprong even enthousiast mee op de kar. Want weet je, na het overlijden kregen de zusjes nog een typisch Ollie-duwtje-in-de-rug. Toen wisten ze het meteen. Flowers by Ollie wordt een succes!

Volg onze avonturen op Facebook en Instagram.

Ontdek de bloemenabonnementen.

Het Team

De kleine zus Sofie

Dansend en soms vallend door het leven. Met haar handen maakt zij de mooiste dingen. Als gediplomeerde kunstenares heeft ze oog voor wat mooi is. Ze kan vrij gehumeurd geraken als de dingen niet zo mooi zijn zoals ze zich het haar had voorgesteld. Verwacht van Sofie dus altijd de grootste perfectie.

De grote zus Julie

Lachend en wendbaar door het leven. Met haar menselijk inzicht en haar ontwapende lach breekt ze snel het ijs. Ze stelt mensen op hun gemak en probeert iedereen met veel warmte te benaderen. Verwacht van Julie dus steeds een fijn persoonlijk contact en creaties gemaakt met veel liefde en zorg.

Het superbrein Maarten

Denkend en dromend door het leven. Zijn complexe brein als zijn grootste troef. Als zowel ingenieur, webdesigner, fotograaf en marketeer zouden we hem bijna een homo universalis durven noemen. Met oog voor detail en zijn spitsvondigheid maakt Maarten de mooiste websites en leukste foto’s.

De liefste hond Lasse

Onze steun en toeverlaat voor als het minder gaat en ons meest enthousiaste lid bij elk klein succes. Hij komt jullie graag eens een bloemetje brengen. Geknuffel gegarandeerd.

Item added to cart.
0 items - 0,00