Veelgestelde Vragen

Wanneer vindt mijn abonnement betaling plaats?

Wanneer je je eerste boeket hebt besteld, vindt de betaling direct plaats via de betalingsmethode die je hebt gekozen. Wij doen dit om je bankrekening te controleren. De hierop volgende betalingen worden in de week (woensdag) vooraf aan je volgende boeket via automatische incasso afgeschreven. Wanneer je dit terugziet op je rekening hangt af van de bank en de betaalwijze die je gekozen hebt.

Let op: alléén bij het afsluiten van een lidmaatschap ga je akkoord met een wekelijkse automatische incasso van het door jou opgegeven rekeningnummer. Voor een eenmalige bestelling (boeket, cadeaubon,..) geldt deze wekelijkse incasso niet.

Waar vind ik mijn facturen terug?

De facturen van je bestellingen vind je steeds terug per bestelling in “mijn account“. Daar kan je ze downloaden in PDF formaat.

Waarom betaal ik een cadeaubon fee bij het gebruik van een cadeaubon?

Goede vraag!

Ten eerste vraagt het verwerken van de cadeaubon een extra administratieve handeling van ons. Als kleine onderneming kunnen we zo cadeaubonnen blijven aanbieden zonder hier verlies op de lijden.

Bovendien is soms de betaling van het eerste boeket / de eerste paar boeketten uit het lidmaatschap €0, doordat de waarde van de cadeaubon groter is dat de kostprijs voor het boeket. We controleren daarom bij de eerst bestelling jouw betaalgegevens. Zo weten we dat die alvast kloppen voor alle boeketten erna.

Let op: We hebben geen gratis boeketten. Het gaat altijd om een lidmaatschap. Je bent niet verplicht tot een minimale afname en kan het lidmaatschap ook beëindigen na het ontvangen van de boeketten betaald via je cadeaubon.

Wanneer is de winkel open?

Wij zijn een online bloemenwinkel met een atelier in Lokeren. Voor het afhalen van bestellingen kunnen we altijd een persoonlijke afspraak met je inplannen. We zijn elke vrijdagavond in het atelier dus je mag dan ook steeds binnen springen.

Waar is jullie atelier?

We maken de boeketjes in de Tweebruggenstraat 25, Lokeren. Dit is onder het appartement van Sofie en Maarten. Leuk weetje: het atelier was de varkensstal van onze overgrootvader. We maken plannen deze te verbouwen tot een echt bloemenatelier.

Wat is jullie rekeningnummer?

BE68 0689 3607 0134

Wanneer leveren jullie het boeketje?

We leveren cadeauboeketjes en abonnementen elke zaterdag tussen 9h en 15h.

Maken jullie ook boeketjes in de week?

Dat kunnen we doen op bestelling. Contacteer ons en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe bereik ik jullie het snelst?

Wij antwoorden meestal binnen het uur op instagram en facebook. Je kan ook een whatsapp sturen naar 0476 46 88 60.

Item added to cart.
0 items - 0,00