Workshop Bloemenfestival op het veld

Oh wat zijn we fier dat we volgende workshop kunnen aankondigen. Flowers By Ollie en Bes & Bloem samen op een veld dat geeft vuurwerk!

Tijdens de workshop leren jullie de geheimen van Reina’s biobloemen kennen. Voel, ruik en proef de zomer. Jullie leren wanneer een bloem klaar is voor te oogsten en hoe je ze dan precies afknipt. Al die bloemenpracht zal jullie genoeg inspiratie geven om bloemen te plukken voor jullie eigen gebonden boeketje. Reina, Julie en Sofie zullen jullie met veel plezier helpen in de keuze van bloemen. Vervolgens leren de zussen je een korenschoof gebonden veldboeketje maken. Een plukvers bloemenfestivalletje van het veld voor in jullie vaas. Een ervaring om nooit te vergeten.

Schoenen uit, tenen in het gras
Kijkend op veldenpracht
Iets lekkers in het glas
Oh, wat voelt het leven zacht

workshops-boeket
Boeket

Wanneer

11 juli 2020 (14h-17h)
17 juli 2020 (19h-22h)

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 10 personen per workshop. Dit om alle veiligheidsmaatregelen te kunnen garanderen. We vinden het belangrijk dat de workshop veilig kan verlopen op de nodige afstand van elkaar. Wij voorzien de mogelijkheid om handen te wassen/ontsmetten en het dragen van een mondmasker. Opgepast; als we door de overheidsmaatregelen de workshop niet kunnen laten doorgaan dan wordt deze afgelast en storten we het inschrijvingsgeld integraal terug.

Duurtijd

ongeveer 3h

Prijs

85 euro per persoon. Deze prijs is inclusief gebruik materiaal, bloemen, deskundige uitleg, drankjes en versnaperingen.

Plaats

Op de velden van Bes & Bloem
Gentdam 29, 9160 Lokeren

Hoe inschrijven?

Hieronder kan je het aantal deelnemers en je gewenste workshop kiezen. Na betaling is je deelname onmiddellijk bevestigd.

Workshop bloemenfestival

85,00

Wissen

Over Flowers By Ollie

Bij Flowers by Ollie kan je terecht met al jouw wilde bloemenfantasieën. De twee zussen, Julie & Sofie, maken biologische bloemencreaties op maat voor jouw feest/evenement. Daarnaast kan je ook kiezen voor een bloemenabonnement, een eenmalig boeketje of het volgen van een van onze inspirerende workshops.

Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina.

Extra info

  • Taal van de workshop: Nederlands.
  • Timing: elke workshop duurt ongeveer 3u.
  • Inschrijvingen zijn pas geldig na volledige betaling.
  • Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW (21%)
  • Veranderingen aan het programma zijn steeds mogelijk.
  • Bij annulatie door Flowers By Ollie worden de deelnemers tijdig op de hoogte gesteld en zal het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald worden, of kunnen zij aansluiten bij een andere workshop uit de reeks.
  • Annulatie door de deelnemer kan tot 21 dagen voor de workshop. Hierna kan geen terugbetaling voorzien worden omwille van reeds gemaakte kosten.

Nog vragen?

Stuur ons een email (hallo@flowersbyollie.be) of stuur een berichtje via Facebook.

 

Item added to cart.
0 items - 0,00