Workshop Droogboeket

De zon is er steeds minder en het veld moet even bekomen van het afgelopen seizoen. Alle verse bloemen zijn de deur uit en onze nieuwe droogbloemen liggen te wachten om in jouw boeket terecht te komen! Tijdens deze workshop ga je aan de slag met 100% biologische droogbloemen om jouw eigen boeket samen te stellen. Wij leren jou hoe je een korenschoof boeket schikt en bindt. Hapjes en drankjes worden voorzien om er een echt verwenmoment van te maken.

Dit alles vindt plaats in open lucht en uiteraard volgens de opgelegde veiligheidsmaatregelen.

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 10 personen per workshop. Dit om alle veiligheidsmaatregelen te kunnen garanderen. We vinden het belangrijk dat de workshop veilig kan verlopen op de nodige afstand van elkaar. Wij voorzien de mogelijkheid om handen te wassen/ontsmetten en het dragen van een mondmasker. Opgepast: als we door de overheidsmaatregelen de workshop niet kunnen laten doorgaan dan wordt deze afgelast en storten we het inschrijvingsgeld integraal terug.

Zin gekregen? Schrijf je dan snel in.

Datum

Vrijdag 27 november 2020 (19u00-20u30)

Plaats

Tweebruggenstraat 27
9160 Lokeren

Kostprijs

49 euro met bloemen, materiaal, en uitgebreide begeleiding inbegrepen.

Inschrijven

Per workshop kunnen er 10 mensen deelnemen, dus wacht niet te lang, vol is vol.

Na betaling is je deelname onmiddellijk bevestigd.

Workshop Droogboeket

49,00

Op voorraad

Over Flowers By Ollie

Bij Flowers by Ollie kan je terecht met al jouw wilde bloemenfantasie├źn. De twee zussen, Julie & Sofie, maken bloemen op maat voor jouw feest/evenement. Daarnaast kan je ook kiezen voor een bloemenabonnement, een eenmalig boeketje of het volgen van een van onze inspirerende workshops.

Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina.

Nog vragen?

Stuur ons een email (hallo@flowersbyollie.be) of stuur een berichtje via Facebook.

Item added to cart.
0 items - 0,00