Workshop Herfstkrans

We moeten toegeven dat de dagen korter worden en dat binnen blijven steeds gezelliger klinkt. Maak het jezelf nog gezelliger door 100% bio droogbloemen in huis te halen. Tijdens deze openlucht workshop leren wij jou de kneepjes van het vak om een prachtige herfstkrans te maken. We gaan aan de slag met droogbloemen om zo een fijne herfstkrans naar eigen smaak te creëren. Lokaal gemaakte hapjes en drankjes worden voor elke deelnemer voorzien. Dit volledig volgens de veiligheidsvoorschriften.

Wij gaan voor 100% biologisch dus onze droogbloemen zijn puur en onschadelijk voor mens of natuur.

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 10 personen per workshop. Dit om alle veiligheidsmaatregelen te kunnen garanderen. We vinden het belangrijk dat de workshop veilig kan verlopen op de nodige afstand van elkaar. Wij voorzien de mogelijkheid om handen te wassen/ontsmetten en het dragen van een mondmasker. Opgepast: als we door de overheidsmaatregelen de workshop niet kunnen laten doorgaan dan wordt deze afgelast en storten we het inschrijvingsgeld integraal terug.

Zin gekregen? Schrijf je dan snel in.

Datum

Vrijdag 6 november 2020 (19u00-21u00)

EXTRA: Zaterdag 7 november 2020 (14u00-16u00)

Plaats

Tweebruggenstraat 27
9160 Lokeren

Kostprijs

69 euro met bloemen, materiaal, en uitgebreide begeleiding inbegrepen.

Ter info: Wij maken een krans van 30cm diameter. Indien gewenst kan een groter krans gemaakt worden mits bijbetaling van de extra bloemen en de grotere krans. Informeer even op voorhand zodat wij zeker het juiste materiaal kunnen voorzien.

Inschrijven

Per workshop kunnen er 10 mensen deelnemen, dus wacht niet te lang, vol is vol.

Na betaling is je deelname onmiddellijk bevestigd.

Workshop Herfstkrans

69,00

Uitverkocht

Workshop Herfstkrans 7 November

69,00

Op voorraad

Over Flowers By Ollie

Bij Flowers by Ollie kan je terecht met al jouw wilde bloemenfantasieën. De twee zussen, Julie & Sofie, maken bloemen op maat voor jouw feest/evenement. Daarnaast kan je ook kiezen voor een bloemenabonnement, een eenmalig boeketje of het volgen van een van onze inspirerende workshops.

Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina.

Nog vragen?

Stuur ons een email (hallo@flowersbyollie.be) of stuur een berichtje via Facebook.

Item added to cart.
0 items - 0,00